zaterdag 15 november 2014

WINACTIE!


LOVETOGIVE is fan!
Mannen in Stijl heeft niet zomaar sokken in het assortiment. Het aanbod bestaat uit mooie stoffen (denk aan cashmere, wol en katoen), stijlvolle kleuren, unieke producten en een perfect draagcomfort. Een luxe gevoel voor een betaalbare prijs. De sokken zijn afkomstig uit Italië. Ze worden met de hand en met de grootst mogelijke aandacht gemaakt.

Geen sokken waar de hak continue verschuift, die af zakken of die na een maand versleten zijn. Nee, deze sokken hebben een perfect draagcomfort en zijn zeer kwalitatief. Dat gun je toch elke man? Doe daarom mee met de winactie en laat anderen en jezelf kennis maken met Mannen in Stijl.

Over Mannen in Stijl
Het begon als een 7-jarige jongen. Zittend op een kleed in het winkelcentrum met hooguit drie winkels om hem heen. Hopend op winkelend publiek dat de portemonnee zou trekken voor zijn meest uiteenlopende frutsels. Inmiddels heeft hij het kleed ingeruild voor zijn droom: een eigen onderneming. Het helpen van een klant en het verdienen van eigen geld geeft Carlo een gevoel van onafhankelijkheid en van vrijheid. Dat gevoel, eigenlijk waar het als 7-jarige jongen mee begonnen is, heeft hem nooit verlaten. Zijn ondernemershart is altijd blijven kloppen.

Een pre voor zijn eigen onderneming was dat Carlo affiniteit moest hebben met de producten waar hij voor ging staan. Door de fascinatie voor Italië (taal, natuur, architectuur, mensen) en zijn voorliefde voor sokken werd de connectie al snel gelegd. Italië, het land van stijl en mode, werd de plek waar Carlo een wekenlange zoektocht heeft doorlopen met als doel een bedrijf te vinden waar de ambacht en kwaliteit voorop stond. En dat is gelukt. Hij kwam uit bij Sozzi Calze, een 100 jaar ervaren Milaans topbedrijf, om de samenwerking aan te gaan. Een trots bedrijf werkend in oude kantoortjes met afgeleefde computers. Carlo vond hier de ambacht en kwaliteit die hij zocht. Hij haakte vervolgens in op de behoeften van de mensen en de aangetoonde markt voor het online aanbieden van producten en startte daarom de verkoop van sokken via de digitale weg. Mannen in Stijl werd geboren.

Het aanbod bestaat uit sokken, kousen, dassen, pochetten en riemen, met sindskort ook portemonnees in het assortiment. Een beperkt en onderscheidend aanbod, dat is de kracht van dit bedrijf. Met zowel zakelijke als casual gebruikers als doelgroep zul je hoog kwalitatieve en betaalbare producten in het assortiment vinden met een brede range aan stoffen en prijzen. Mannen in Stijl onderscheidt zich door een niet gebruikelijke maatvoering te hanteren. Italië en een unieke stijl komen samen op Mannen in Stijl.

Bekijk het aanbod van Mannen in Stijl op de website (klik hier om naar de website te gaan).

WINACTIE!
Sokken zijn een veelgegeven cadeau voor de feestdagen. Maarliefst 25%  van de mannen krijgt sokken! Jij kunt het Sinterklaas en kerstcadeau binnenkort al in huis hebben, als je mee doet met de winactie! Win een paar zeer exclusieve sokken van Mannen in Stijl voor je vader/vriend/opa of toch stiekem voor jezelf! Hoe je mee kunt doen? Deel het winactiebericht (op facebook), like de pagina van Mannen in Stijl en LOVETOGIVE en wie weet win jij een paar mooie rendiersokken om cadeau te geven of om zelf aan te doen!

Wat je moet doen om mee te doen aan de winactie:
en wie weet heb jij binnenkort een paar exclusieve rendiersokken in huis!

De winactie is gesloten. De winnaars zijn inmiddels bekend (zie de facebookpagina van LOVETOGIVE)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten