zaterdag 17 augustus 2013

LOVE TO GIVE | Classy men gifts


Is je creativiteit na al die jaren op? Stelt hij hoge eisen aan een cadeau? Of heeft hij alles wat zijn hartje begeerd? Misschien leveren onderstaande ideeën inspiratie op voor een cadeau voor de klassieke, hardwerkende en luxueuze man!

Dressboy
Neemt hij meer ruimte van de kledingkast in beslag dan jij? Gooit hij zijn kleding over de stoel en ruimt dit niet op? Of heeft hij zijn kleding juist geordend? Dan is dit een gepast cadeau. Kleding hangt er netjes bij met deze dressboy. En niet geheel onbelangrijk: het is een mooie woonaccessoire voor in de slaapkamer. 
Hangdassen
Bestaat zijn kledingkast uit een ruime collectie van stropdassen? Met een stropdassenhanger worden deze netjes opgeborgen. Het is overzichtelijk, praktisch en makkelijk!


 

Duurhopper
Per dag moeten we 1,5 tot 2 liter water drinken. Niets is daarom handiger om altijd water bij de hand te hebben met een waterfles. Niet meer de koelkast vol met flesjes en rondlopen met een euroshopper, maar in een keer investeren in een (duurzame) waterfles. Handig om mee te nemen, hygiënisch en keuze uit vele mooie designs!

Comfort
Is hij veel onderweg voor zaken? Zit hij vaak in het vliegtuig of in de taxi? Gun hem een comfortabele houding met een nekkussen, een rustige vlucht met de oordoppen en een donker dutje met een slaapmasker.

Scheerset
Van zowel eigenbelang als het mannelijk belang voorzien: weg met de prikkelende stoppeltjes en een streling voor de mannelijkheid van je vent. Een mooi design scheerset.

 
Bladcadeau
Van sportbladen tot vakbladen, waarvan tijdschriften met vooral véél vrouwelijk schoon hoogstwaarschijnlijk de favorieten zijn (typ maar eens ‘mannenbladen’ in op google-afbeeldingen). Laat de keus bij de man, met een tijdschriftenbon.


iSports

Een trainingsmaatje tijdens het hardlopen: een iPod nano. Met ondersteuning voor Nike+ en een stappenteller wordt de afstand, aantal stappen, tempo en tijd bijgehouden. Nike+ brengt de prestaties op een eigen internetaccount in kaart, die tevens gedeeld (en vergeleken) kunnen worden met vrienden. Er kunnen zelfs eigen competities georganiseerd worden! Daarnaast beschikt het over bluetooth, waarmee je draadloos verbinding kunt maken met een hartslagmeter of een koptelefoon. Een extra stimulans voor de man die van de bank af moet komen.. of een extraatje voor de actieve man.
Zolang je schoenen maar blinken
Van Bommeltjes tot Magnanni’s, ze verdienen allemaal een V.I.P. behandeling. Met een uitgebreide schoenpoetsset kan de man zich wanen over zijn juweeltjes. Vergis je niet: mannen nemen deze hobby erg serieus!


Houtzoeker

Romantisch samen een avondje doorbrengen bij de open haard… Dan moet er natuurlijk wel hout zijn. Laat dat nou net een klusje voor de man zijn. Met deze handige haardblokken tas (ja, ook hiervoor zijn er tassen!) kan het hout sneller verzameld worden, minder geknoei met houtzaagsels én het is makkelijk te dragen. 

 
 Geen opmerkingen:

Een reactie posten