maandag 23 december 2013

LOVE TO EAT | X-MAS | Zoete aardappelsoep

  

Zoete aardappelsoep, een heerlijk en feestelijk wintergerecht. Een soep met alleen maar natuurlijke ingrediënten, dus met een lekkere pure smaak. Een echte aanrader!

Tip: serveer het voor een feestelijke maaltijd in een (bol) tapasglaasje of in een wijnglas.

Ingrediënten:
- 2 uitjes
- halve courgette
- 2 teentjes knoflook
- 2 bouillonblokjes zonder gist
- 5 zoete aardappelen
- kokosmelk (1 pakje/blikje)
- 2 limoenen
(- eventueel gember)

Hoe te maken?
Snij de uien, courgette en knoflook in stukjes. Fruit dit samen in een pan. Voeg 1 liter water toe met 2 bouillonblokjes erbij. Voeg daarna 5 zoete aardappelen erbij, en laat dit 20 minuten koken. Daarna de ingrediënten fijn malen met de staafmixer, kokosmelk en de sap van de limoenen toevoegen. Eventueel wat gember. De soep is daarna klaar om geserveerd te worden!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen