donderdag 17 april 2014

LOVE TO GIVE | Theecadeaus

Ken jij dat? Dat je iemand een kleinigheidje wil geven, maar dat een cadeau voor een klein bedrag niet genoeg voelt? Dat je iemand wil bedanken, feliciteren of verrassen, maar dat het kleinigheidje uiteindelijk toch boven je budget uitvalt? Hier de oplossing: thee! Met een bijzondere verpakking is het een speciaal cadeau om te geven, voor een klein budget. De leukste cadeau-thee's zijn voor je op een rij gezet. 

English Tea Shop
De doosjes van dit merk stralen vanuit de winkelschappen! Met een aantrekkelijk design, verpakte theezakjes en een opening in het doosje waar je de theezakjes één voor één er uit kunt halen. Met nog een handig voordeel: deze thee is te koop bij de meeste supermarkten. Mijn favoriet? De biologische white tea, yum!

Shop de English Tea Shop hier of hier.


Pickwick
Het bekendste theemerk gaat de strijd aan om haar populariteit te behouden, en dat doet ze goed. Met nieuwe theesmaken, nieuwe lijnen en een nieuwe vormgeving blijven wij dit merk bij veel mensen in de keukenkastjes zien staan. 'Slaap lekker' en 'Liefde en Passie' van de lijn 'Herbal Goodness' zijn ideaal om cadeau te geven.

Shop 'Herbal Goodness' van Pickwick hier.

Rituals
Dat Rituals met haar lekkere bad- en doucheproducten een altijd-goed-cadeau is, daar is waarschijnlijk iedereen het mee eens. Zo ook voor de thee. Met de leuke theedoosjes, theeblikken of theeaccessoires zit je altijd goed!

Shop Rituals hier


Yogi Tea
Wil je iemand kracht toezenden? Positieve energie geven? Een hart onder de riem steken? Dan is de Yogi Tea zeer geschikt. Met de krachtige tekst op de verpakking én een wijsheid aan het theezakje is het een veelbelovend kleinigheidje. En dan hebben we het nog niet eens over de kwalitatief goede thee: puur, biologische met natuurlijke smaken. Yogi Tea heeft o.a. de thee women's energy, heart warming en relax. 

Shop Yogi Tea hierClipper Tea
De naam van het Britse theemerk zegt het al: Fairtrade. De biologische thee verpakt in vrolijke en inspirerende doosjes zijn een feestje om te geven, en te drinken! Met de talloze smaken heb je genoeg keus. 

Shop Clipper Tea hier.Natural Temptation
Stiekem is dit mijn favoriet: Natural Temptation. Het motto van dit theemerk verklapt het al: "Je bent attenter met thee". Je gebaar wordt uitgebeeld op de verpakking, waarbij de gever de mogelijkheid heeft om op de achterkant een persoonlijk berichtje te schrijven. 
De serie bestaat uit: Congratulations, Charge you up, Dreams come true, Happy birthday, Home sweet home, Lots of love, Pretty and pure, Rise and shine, Thanks a lot, Welcome little baby, Wish you luck en You are sweet. Voor elke gelegenheid een theesmaak!

Shop Natural Temptation hierLøv Organic

Deze thee is iets duurder (10,95 euro), maar daarmee wel een goed gevulde blik met biologische losse thee.

Shop
Løv Organic hier
Blond Amsterdam 
Wat een vrolijke verpakkingen! Deze smalle verpakking heeft tevens de mogelijkheid om via de post verstuurd te worden. Op de achterkant staat het ontwerp van een postkaart afgedrukt, waardoor de gever een persoonlijk berichtje kan achterlaten. Blond Amsterdam heeft thee ontworpen voor elke gelegenheid: van liefde, vriendinnen tot een leuk gebaar voor de buurvrouw.  

Shop Blond Amsterdam hier.Pukka Tea
Deze biologische thee heeft vele smaken in schattige verpakkingen voor meerdere gelegenheden en is te koop bij een biologische winkel/supermarkt.

Shop Pukka Tea hier


Hari Tea
Last, but not least: Hari Tea. Biologische thee met inspirerende verpakkingen. Voor mensen met passie, kracht en die open staan voor spiritualiteit. Er zijn verschillende theeboxen, zoals inner flow, heart center calm en life in balance. 

Shop Hari Tea hier


Geen opmerkingen:

Een reactie posten