zaterdag 14 september 2013

LOVE TO EAT | Taartweekend | Baking SaturdayDit weekend staan taarten bij Love To Give centraal! Met o.a. inspiratie voor de leukste taartplateaus en recepten voor het maken van overheerlijke rauwe taarten (suiker-, lactose- én glutenvrij!)! Dus hou dit weekend deze blog én de Facebook pagina goed in de gaten, zodat je de leukste en lekkerste inspiratietips niet mist!

Vandaag te beginnen met recepten voor taarten met de hoogste 'smulgarantie'. Wat zien ze er lekker uit! In de nieuwe editie van de Allerhande staan maarliefst 45 taarten. Neem bijvoorbeeld de bossche-bollenberg, de bokkenpootjestaart en de inmiddels beroemde kitkat-M&M-taart. Niets is leuker om jezelf (en anderen) te verwennen met een eigen gemaakte bakcreatie. Moet je nog boodschappen doen bij de AH? Neem dan de Allerhande gratis mee. Of, kijk op de AH site voor alle recepten.

Naast jezelf te verwennen met eigen gemaakte bakcreaties, is het ook leuk om bakspullen cadeau te geven. Ken je iemand die het leuk vindt om in de keuken te staan? Iemand die met de lekkerste en leukste recepten komt? Dan is een 'bakcadeau' altijd welkom! Acht inspiratie cadeaus zijn voor jullie uitgezocht. Veel geefplezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten