donderdag 1 mei 2014

LOVE TO GIVE | Brievenbuscadeaus

Cadeaus zijn het allerleukst als je het niet verwacht. Het gebaar van de ander wordt groter als je verrast wordt. Hoe leuk is het als je iemand via de post kunt verrassen? Of als jij onverwachts een cadeau via de post krijgt? Dat kan een leuke kaart zijn, maar het kan gekker dan dat. Brievenbuscadeaus zijn hip! De leukste brievenbuscadeaus zijn daarom voor je op een rij gezet. 

Koekjesperpost.nl
Een droom: chocolade koeken en brownies in de brievenbus ontvangen, zonder daar zelf iets voor te hoeven doen! Een doosje met 8 chocolade koeken of 8 brownies zijn te bestellen bij koekjesperpost.nl. Je kunt er een persoonlijke tint aangeven door er een kaart bij te bestellen waarop je een berichtje kunt achterlaten.

Shop het cadeau hier, en bekijk de facebookpagina voor een kijkje achter de schermen.

Trulyyours.nl
Truly yours is terug van weggeweest! Bestel een (eenmalige) cadeaubox en ontvang deze per post, voor jezelf of voor een ander. Een nieuw concept van Truly Yours: waar voorheen per maand cadeauboxen werden aangeboden met producten van verschillende merken, kunnen tegenwoordig de boxen besteld worden die producten bevatten van één merk. Een box vol beautyproducten!

Shop de box hier, en bekijk de facebookpagina om op de hoogte te blijven van de nieuwe boxen. 

Blond Amsterdam Thee
De vrolijke theeverpakkingen van Blond Amsterdam passen door de brievenbus. Doordat de achterkant is afgedrukt als een postkaart kun je er een persoonlijk berichtje op schrijven. Met de verschillende smaken en thema's heeft Blond Amsterdam voor elke gelegenheid een brievenbus theecadeau, zoals I do, Gefeliciteerd, Veel liefs en Opa&Oma!

Shop de thee hier.
Wensbootjes
Wat een mooi gebaar: iemand een wens toesturen met dit gevouwen bootje. Het bootje kun je per 8 bestellen, zodat je ze vanuit huis naar iemand toe kunt sturen. Schrijf je wens op en verstuur hem naar de ontvanger!


Shop de wensbootjes hier

Confettikaart
Een kaart en een bloem toesturen, het kan met de confettikaart. Een feestelijk pakketje! De ontvanger kan de confetti buiten gooien en de confetti zal uitgroeien tot vrolijke veldbloemen.


Shop de confettikaart hier
Sieraad Postkaart
Een setje oorbellen laten bezorgen met een leuke wenskaart? Dat kan! 
De oorbelletjes zijn origineel gepint op een vintage kaartje met een quote van Audrey Hepburn: "The best thing to hold on to in life is each other". Schrijf je persoonlijke boodschap erop en hij is klaar om te versturen!

Shop dit leuke brievenbuscadeau hier bij topvintage.nl. 


Winkel.bakbar.nl
Een origineel bakcadeau. Bestel de DIY bakpakketten en ontvang ze via de post. Je kunt ze dus ook bij iemand anders laten bezorgen. De pakketten zijn voorzien van ingrediënten en een recept, met soms een extra hulpmiddel zoals een kleine spatel. Bakbar heeft verschillende pakketten, zoals kokoskoek, appelcake en chocoladetaart. Yum!

Shop de DIY pakketten hier.Fleurop
"Bedankt voor de bloemen". Zie je het berichtje op je mobiel al? Bloemen geven lijkt een simpel gebaar, maar wat kan een mens blij zijn met een mooi boeket! 

Shop dat mooie boeket hierGreetz.nl
Van bloemen, ballonnen, chocolade tot een fles wijn: Greetz heeft het. Een veelzijdig aanbod van wenskaarten en cadeaus die per post worden bezorgd. 


Shop een wenskaart met een cadeau hierGeen opmerkingen:

Een reactie posten