zondag 4 mei 2014

LOVE TO EAT | Hazelnootpasta


Of deze pasta er onweerstaanbaar uitziet? Nee, dat doet ie niet. Maar, zo smaakt ie wel! Deze pasta heeft het dus niet van de looks, maar wel van de pure smaak. Lekker op een boekweitpannenkoek, notencracker of op een rijstwafel. En niet geheel onbelangrijk: de pasta is binnen 10 minuten te maken. 

Ingrediƫnten
- 80 gram blanke hazelnoten
- 4 el biologische cacao
- 80 gram (suikervrije!) amandelmelk
- 30 gram kokosolie
- 20 druppels stevia

Maak de hazelnoten fijn in de keukenmachine. Smelt ondertussen de kokosolie (zet een bakje met kokosolie in een ander bakje met heet water, roer door totdat het een vloeibaar mengsel is). Doe de kokosolie met 4 eetlepels cacao en 20 druppels stevia bij de hazelnoten in de keukenmachine. Schenk de amandelmelk er bij en maal tot een pasta. Bewaar de pasta in de koelkast. 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen