zondag 11 mei 2014

LOVE TO EAT | Salade met geroosterde courgette



Rucola salade met geroosterde courgette, pompoen- en zonnebloempitten en frisse komkommer met een dressing van olijfolie. Een hele mond vol, maar - als je de producten in huis hebt - is het in no-time gemaakt!

Ingrediƫnten voor 4 personen (kleine kommen)
- rucola
- halve courgette
- handje pompoen- en zonnebloempitten
- halve komkommer
- olijfolie
- peper
- basilicum

Was de courgette en snij een halve courgette in dunne plakjes. Leg de plakken op een vel bakpapier. Giet er iets olijfolie overheen (zorg dat alle plakken ondergedompeld zijn) en bestrooi met iets peper en basilicum. Zet dit voor ongeveer 5-7 minuten onder de grill. Was ondertussen de rucola. Snij een halve komkommer (zonder schil) doormidden en in dunne plakken. Doe dit samen met de rucola in een kom. Leg de courgette, als deze klaar is, op de salade. Bestrooi met pompoen- en zonnebloempitten en giet er iets olijfolie overheen. Klaar om te serveren!



Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen